Pratomigranti

Pratomigranti

Logo pagine interne
logo pratomigranti.it

PRATOMIGRANTI.it

Udhëzues praktik për emigrantët në gjuhë të ndryshme.

Dokumenta për tu bërë, shërbime dhe informacione të tjera të dobishme për emigrantët të cilët punojnë, studiojnë dhe jetojnë në 7 komunat të krahinës së Pratos.

Për informacjone të pratomigranti akoma të papërkthyera në gjuhën shqipe mund të konsultoni faqen në gjuhën italiane.

 Projekti (në italisht)

09.02.2017

Komuna e Pratosregjistrimi ne ēerdhe (per femijet e lindur nga 01.09.2016 deri 28.02.2017). Pyetja nga 10.02.2017 ne 10.03.2017.

- Inizio della pagina -
Il progetto Pratomigranti č sviluppato con il CMS ISWEB® di Internet Soluzioni Srl www.internetsoluzioni.it