Dorezimi i leje qendrimit elektronik

Dorezimi i leje qendrimit elektronik

Pratomigranti » Dokumente » Leja e qėndrimit » Dorezimi i leje qendrimit elektronik
Logo pagine interne
logo pratomigranti.it
icona scelta lingua

Dorezimi i leje qendrimit elektronik

Menyra e re e dorezimit te lejeve te qendrimit elektronik ne zyren e emigracionit te Kuestures se Pratos.Duke nisur nga 23 Nentori 2016 dorezimi i lejeve te qendrimit elektronik do tu jepet ne menyre te veçante atyre qe do te lajmerohen brenda asaj dite, nepermjet nje sms.Mesazhi do te dergohet ne numrin telefonik te deklaruar nga shtetasi ne momentin e kryerjes se praktikes.

Lista me  emrat pjesemarres do te publikohet çdo jave dhe eshte e vlefshme deri ne javen e mepaseshme.

Shtetasi i huaj duhet te prezantohet detyrimisht me sms ku deklarohet pjesemarrja e tij, duhet ta tregoje ate direkt nepermjet celularit,ose te stampuar ne nje leter.

Lejet e qendrimit do te mund te dorezohen diten e Hënë e Marte te Merkure e te Enjte  ne orarin 14:30-16:30.

Sporteli informatik per praktikat e lejeve te qendrimit

Duke nisur nga 28 Nentori eshte vene ne funksionim sporteli informatik persa i perket praktikave te lejeve te qendrimit.Sporteli eshte i hapur çdo te Hene nga ora 14.30-16:30 dhe jep informacione vetem atyre shtatasve te cilet prezantojne numrin e sigurise postale.Sporteli nuk jep informacione te formes se pergjithshme ose perkatese gjate prezantimit te istancave te reja  te dorezimit / rinovimit te lejeve te qendrimit.

​Link-e të nevojshme

Si të kërkosh lëshimin dhe rinovimin e lejes së qëndrimit

Lista e emrave per dorezimin e lejes se qendrimit elektronik

pėrditsimi i fundit: martedģ 19 prill 2022
- Inizio della pagina -
Il progetto Pratomigranti č sviluppato con il CMS ISWEB® di Internet Soluzioni Srl www.internetsoluzioni.it