Logo pagine interne
logo pratomigranti.it
icona scelta lingua

PRATOMIGRANTI.it

12.1.2021 - Kuponat e blerjeve  emergjença Covid-19. Eshtë publikuar lista e atyre që pranohen në kontribut dhe lista e atyre që përjashtohen. Lexhoni me kujdes udhëzimet se si të përdorni kuponin

8.1.2021 - Si të kërkosh ndihmë ekonomiko-shoqërore nga Komuna

video për regjistrim në shkollë në internet

Udhëzues praktik për emigrantët në gjuhë të ndryshme.

Dokumenta për tu bërë, shërbime dhe informacione të tjera të dobishme për emigrantët të cilët punojnë, studiojnë dhe jetojnë në 7 komunat të krahinës së Pratos.

Për informacjone të pratomigranti akoma të papërkthyera në gjuhën shqipe mund të konsultoni faqen në gjuhën italiane.

 Projekti (në italisht)

- Inizio della pagina -
Il progetto Pratomigranti č sviluppato con il CMS ISWEB® di Internet Soluzioni Srl www.internetsoluzioni.it