Si tė pėrdoret kuponi e blerjes pėr qytetarėt tė pranuar

Si tė pėrdoret kuponi e blerjes pėr qytetarėt tė pranuar

Pratomigranti » Shėrbime emigrantėve » Shėrbimet sociale » Si tė pėrdoret kuponi e blerjes pėr qytetarėt tė pranuar
Logo pagine interne
logo pratomigranti.it
icona scelta lingua
Shėrbimet sociale

Si tė pėrdoret kuponi e blerjes pėr qytetarėt tė pranuar

1) Kuponi e blerjes nuk eshtë prej letër, por i kreditohet qytetarit në një menyrë virtuale, domethënë, i shoqëruar me kartën shëndetësore

2) Për të perdorur kuponin e blerjes, qytetari duhet të:

 

  • zgjiedhë një dyqan midis atyre të lidhur; lista është e  publikuar në faqën e internetit të Komunës e Pratos
  • Qytetari duhet të paraqitet në dyqanin e zgjedhur më kartën shëndetësore dhe PININ (numri sekret) të marrë me një SMS në telefonin  (në numrin të shkuar në aplikimin). Kodi PIN duhet të mbahet me kujdes, pasi nuk mund të rikuperohet në rast të humbjes.
  • Në momenti e pagesës Qytetari duhet të tregojë kartën e tij shëndetësore dhe të futë PININ e marrë

 

3) Qytetari mund të shpenzoj kuponin disa herë dhe mund të kërkoj nga dyqani ti kontrollohet shumën e mbetur në kuponin e tyre para se të bëinë pazaret

4) Kuponat e blerjeve mund të përdoren deri në 31 Mars 2021 dhe jo pas kësaj datë. Mund te blihen vetëm nevoja ushqimore  themelore (me përjashtim të alkoolit, duhanit, etj.)

5) Delegacioni: kuponi mund të përdoret vetëm nga qytetari që ka paraqitur aplikimin, i cili do të përdorë kartë e tij shëndetësore për të bërë pazar. Vetë në raste të jashtëzakonshme, qytetaret në veshtirësi që kane nevojë të delegojnë një person tjetër, duhen të kerkojnë një perfaqësues nga Komuna e Pratos, duke shkruar në  sociale@comune.prato.it, duke treguar arsyet e kërkesës dhe duke futur një numër telefoni dhe kopje e një dokumenti  identiteti të bashkangjitur.

Për informacion qytetarët mund të telefonojn numrin 800270157 nga ora 8:30 deri në17:30, çdo ditë, përveç të Shtunës dhe të Dielës. Numri eshtë aktiv nga 12 janari deri në 26 janar, ose qytetarët mund të shkruajnë në sociale@comune.prato.it,

 

Pas 26 janarit për informacion qytetarët mund të kontaktojnë numri e Komunës 800922912 Shërbimet Sociale

- Inizio della pagina -
Il progetto Pratomigranti č sviluppato con il CMS ISWEB® di Internet Soluzioni Srl www.internetsoluzioni.it