sherbimet sociale

sherbimet sociale

Logo pagine interne
logo pratomigranti.it
icona scelta lingua

sherbimet sociale

Shërbimet sociale janë tërësia e ndërhyrjeve dhe shërbimeve që synojnë të heqin dhe kapërcejnë situatat e nevojës dhe vështirësisë që personi has gjatë jetës së tij.
Përveç ndihmës ekonomike, ka ndihma "konkrete": shërbimet sociale të bashkive të provincës bashkëpunojnë me strukturat e dakorduara për të ndërhyrë në situata të vështira familjare dhe për të pritur dhe edukuar fëmijë dhe të rinj në vështirësi.


Informazione të nevojshme për përdorimine shërbimeve të qytetit Prato (220.21 KB) File con estensione pdf

Sherbimet sociale Prato

pėrditsimi i fundit: mercoledģ 05 maj 2021
- Inizio della pagina -
Il progetto Pratomigranti č sviluppato con il CMS ISWEB® di Internet Soluzioni Srl www.internetsoluzioni.it