Qendra kundėr dhunės

Qendra kundėr dhunės

Logo pagine interne
logo pratomigranti.it
icona scelta lingua

Qendra kundėr dhunės

Qendra kundër dhunës “La Nara” u drejtohet grave të çdo moshe, bindje fetare dhe kombësie, që pësojnë ose kanë pësuar dhunë të llojit psikologjik, fizik, ekonomik dhe seksual.

Qendra ka funksionin e dëgjimit, mikpritjes së parë dhe mbështetjes, numri i linjës telefonike është 0574 34472.
Shërbimet për të gjitha gratë në vështirësi janë falas.
Janë në dispozicion të të gjitha grave:

  • linjë telefonke e dëgjimit;
  • takime personale;
  • informacione ligjore;
  • këshillim psikologjik;
  • mikpritje e përkohshme për gra dhe fëmijë në rast largimi nga shtëpia e tyre;
  • qendër dokumentash;
  • mbështetje në kërkim banesash, pune dhe shërbime që u përkasin fëmijëve;
  • përpunim projektesh për të dalë nga dhuna;
  • menaxhim grupesh vetë-ndihme;
  • formim operatorësh të sektorit.
pėrditsimi i fundit: giovedģ 11 gusht 2016
- Inizio della pagina -
Il progetto Pratomigranti č sviluppato con il CMS ISWEB® di Internet Soluzioni Srl www.internetsoluzioni.it